KEHOP 5.4.1. pályázat

Kismagos

Erdei iskola, oktatóközpont és szállás a Börzsöny kapujában…

Környezeti nevelés

Természetfürkész programok óvodásoktól a pedagógusokig…

Ökoturizmus

Élménygazdag túrák összhangban a természettel…

Virágzó vidékért

Helyi kézműves termékek, tájértékek, tegyünk a vidékért…

Magosfa kiadványok

Terepi határozók, pedagógus kiadványok, ökoturisztikai kiadványok…

Diákok történetei a klímaváltozásról

 

Van, aki rajzolt, van, aki történetet írt. Van, aki ppt előadást állított össze, van, aki filmet forgatott. Van, aki zenét választott aláfestésként, van, aki saját szavaival mondta el. Van, aki feliratot készített, van, aki képregényt. Van, aki magyarul mutatja be, van, aki angolul. Egy közös van bennük: a „Változtass a történeten!” című projektünk keretében készültek.

 

Ahogy korábban hírt adtunk róla, befejeződött a Change the Story! projekt pilot szakasza. Ennek végére a résztvevő diákok elkészítették a sztorikat, melyek mostanra kikerültek a projekt ún. celebration site oldalára.

 

A magyar diákok főleg kiscsoportokban dolgoztak, de volt, aki egyénileg is készített sztorit. Összesen 57 db történet készült el, melyek nagyon változatosak, ahogy a bevezetőben is írtuk. Sajnos nem minden történetet tudtunk feltölteni, főleg a felhasznált képek jogtisztasága miatt. Így is 31 db, hosszabb-rövidebb alkotás színesíti az oldal kínálatát.

 

A partnerországok tanulói is kitettek magukért, így összesen 74 db történet közül lehet válogatni. Aki nem szeretné az összeset átböngészni, az szűrhet ország és iskola szerint is. Arra is van lehetőség, hogy a történetekhez kommenteket írjanak. Aki teheti, küldjön a magyar történetekhez valamilyen pozitív visszajelzést! Köszönjük!

 

 

A projektről és a tananyagról bővebben a projekt honlapján és ezen a honlapon olvashatnak.

A projekt támogatója: