KEHOP 5.4.1. pályázat

Kismagos

Erdei iskola, oktatóközpont és szállás a Börzsöny kapujában…

Környezeti nevelés

Természetfürkész programok óvodásoktól a pedagógusokig…

Ökoturizmus

Élménygazdag túrák összhangban a természettel…

Virágzó vidékért

Helyi kézműves termékek, tájértékek, tegyünk a vidékért…

Magosfa kiadványok

Terepi határozók, pedagógus kiadványok, ökoturisztikai kiadványok…

Kincskereső ösvények átadója szeptember 12-én Vácon

Három új kincskereső ösvényt hoztunk létre Vácon és Kismaroson!

Gyere el az ösvények ünnepélyes átadójára 2013 szeptember 12-én, csütörtökön 14 órára, Vác főterére! Értesülj első kézből minden fontos információról az ösvényekkel kapcsolatban, és csatlakozz az egyik ösvény próbabejárásához!

A Duna-Dráva Cement Kft. DDC Zöld Megoldás pályázatának támogatásával három új kincskereső ösvényt készíthettünk el: kettőt Vácon, egyet pedig Kismaros-Börzsönyligeten, a Kismagos környékén.

Az átadóünnepség és sajtónap során 2013 szeptember 12-én, 14:00-kor fogunk gyülekezni Vácon a Március 15-e téren. A Magosfa standdal készül, ahol megkaphatod a kincskereső ösvények színes kinyomtatott vezetőlapját, és megnézheted a térképeket is poszterméretben kinyomtatva. Változatos környezeti nevelési játékokkal is készülünk.

14:20 körül elindulunk az egyik ösvény, a Váci kő-kereső kincskereső próbabejárására. Itt nem csak az ösvényt követheted végig a vezetőlappal, de a Vác épületeibe falazott kövek is felfedik izgalmas titkukat…

15:30 körül visszaérünk a főtérre. Itt következik sor az ösvények ünnepélyes átadására a DDC vezetősége jelenlétében, és a sajtónak is nyilatkozunk…

Gyere el, tudj meg minél többet ezekről az izgalmas ösvényekről.

Ízelítő az ösvényekből:

Új kincskereső ösvények Vácon és Kismaroson

Szeretettel vár a Magosfa!