KEHOP 5.4.1. pályázat

Kismagos

Erdei iskola, oktatóközpont és szállás a Börzsöny kapujában…

Környezeti nevelés

Természetfürkész programok óvodásoktól a pedagógusokig…

Ökoturizmus

Élménygazdag túrák összhangban a természettel…

Virágzó vidékért

Helyi kézműves termékek, tájértékek, tegyünk a vidékért…

Magosfa kiadványok

Terepi határozók, pedagógus kiadványok, ökoturisztikai kiadványok…

Téli erdei iskola programok

Itt az új esztendő, de ajánlatunk még a régi! Várunk a Kismagosban a 2016/17-es tanévben fél- és egy napos erdei iskola programokkal!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMa havazott a Kismagosban. Ismét eltűnődtünk azon, hogy a nyár és ősz elején érkező óvodás és iskolás csoportok, amelyek erdei iskola programokon vesznek részt, milyen jól ismerik már a tájat, növényeket, az állatokat. De vajon tudják-e, milyen lehet itt télen? Érdekli-e őket, hol vannak ilyenkor a nyáron megismert növények? Hol töltik a telet a kézbe vett bogarak, a patakból kihalászott állatkák, a lépcsőn mászó szalamandrák? Reméljük, kíváncsiak a válaszra!

 

Erdei iskola programok március végéig!

Kedves Óvónénik, Tanító nénik, Tanárok! Hozzák el hozzánk tanítványaikat fél- vagy egy napos erdei iskola programra, hogy választ kapjanak a fent említett kérdésekre!

Kiemelt témáink: Túlélés télen, Nyomkeresés a hóban, Madáretetés és -itatás, A téli álmát alvó természet, Közeledő tavasz és Tavaszi madárdal.

Emellett az egész napos programra érkező csoportok kézműves foglalkozáson is részt vehetnek: Tintafőzés, Ajándéktárgyak készítése, Papírkészítés, Fonalfestés.

Részleteket előző felhívásunkban olvashatnak:

Gyertek Kismagosba! – őszi-téli programok a 2016/17-es tanévben

A részletes tájékoztatót itt nézhetik meg:

Őszi-téli programok a Kismagosban

 

Jöjjenek kedvezményes áron!

Amennyiben az iskola előre vásárol Kismagos bérletet, az osztályok kedvezményes áron vehetnek részt a programokon! Részletes ajánlatunkat itt olvashatja:

Kedvezményes programlehetőség iskolák részére