KEHOP 5.4.1. pályázat

Kismagos

Erdei iskola, oktatóközpont és szállás a Börzsöny kapujában…

Környezeti nevelés

Természetfürkész programok óvodásoktól a pedagógusokig…

Ökoturizmus

Élménygazdag túrák összhangban a természettel…

Virágzó vidékért

Helyi kézműves termékek, tájértékek, tegyünk a vidékért…

Magosfa kiadványok

Terepi határozók, pedagógus kiadványok, ökoturisztikai kiadványok…

SZJA 1% – Várjuk a felajánlásokat 2015-ben is!

Segítsd a Magosfa Alapítványt személyi jövedelemadód 1%-val 2015-ben is, hogy minél több gyermekhez és felnőtthöz eljuthassunk a természet tiszteletére, szeretetére és a fenntartható gondolkodásmódra ösztönző programjainkkal!

ADÓSZÁMUNK: 18698714-1-13

IMG_5022

A 2015-ös SZJA-felajánlásokat a következő célokra szeretnénk fordítani:

DSCN9453A Magosfa Alapítvány eddig is sokat tett a Dunakanyar térségének tisztántartása érdekében (lásd: Sólyom-szigeti mellékág kitakarítása, Ipolytisztítási akciók, erdőtakarítási akciók) és 2015-ben is tervezünk hasonló tevékenységeket. A hulladékmentesítő akciók eszközigénye és szervezési költsége igen jelentős, ezért ezen a területen is szükség van az SZJA 1%-ából befolyó támogatásokra.

 

 

DSCN8107A Kismagos Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Központ sokat fejlődött az elmúlt év során részben pályázati forrásoknak, részben a támogatásoknak köszönhetően (többek között megépült a többfunkciós kültéri kemence és az erdei játszótér izgalmas kalandozási lehetőségekkel, illetve elkészült a Kismagos bolt, ahol a korábbi és újabb kiadványok, termékek is fellelhetők). A még változatosabb kültéri és beltéri programkínálat érdekében az elkövetkező években is hasonló léptékű fejlesztéseket tervezünk, azonban a pályázati források mindehhez nem elegendőek.

 

A közösségi szolgálat keretében sok lelkes diák fordult meg a Kismagosban, akik anyait-apait beleadva ástak, pakoltak, fűrészeltek, hasogattak, festettek, csiszoltak…. Továbbra is igyekszünk helyszínt és feladatokat nyújtani az önkénteseknek és közösségi szolgálatban résztvevőknek, azonban ez számunkra is anyagi terhet jelent, amelyhez ugyancsak szükség van az SZJA 1%-felajánlásokra.

 

 

A nagy sikerre tekintettel folytatjuk a generációk közötti kapcsolatok erősítését célzó programjainkat. Az iskolások és az idősotthonok lakói régi és új módszerekkel készülnek együtt a jeles napokra és keresik a megoldásokat a fenntartható életmódra: együtt gondolkoznak, beszélgetnek, alkotnak, díszítenek, újrahasznosítanak… egyszóval tapasztalatot cserélnek és mindeközben megismerik egymás életét. Új foglalkozások tartásához jelentős mennyiségű alapanyagra van szükségünk!

 

Támogasd munkánkat SZJA-d 1%-ával! Adószámunk: 18698714-1-13

A SZJA 1 %-os rendelkező nyilatkozatot innen töltheted le:

Magosfa_1_szazalek_nyilatkozat

Ha elakadtál az SZJA 1%-os információk halmazában, akkor tanácsoljuk ennek az oldalnak a felkeresését: http://adhat.hu

Amennyiben tudsz olyanról, aki nem rendelkezik az 1%-ról, úgy ajánld figyelmébe a Magosfa Alapítványt, küldd tovább neki a felhívást! Köszönjük!

Köszönjük támogatásod és reméljük, mielőbb találkozunk a Kismagosban, vagy valamely akciónk során!

 

A Magosfa Csapata