KEHOP 5.4.1. pályázat

Kismagos

Erdei iskola, oktatóközpont és szállás a Börzsöny kapujában…

Környezeti nevelés

Természetfürkész programok óvodásoktól a pedagógusokig…

Ökoturizmus

Élménygazdag túrák összhangban a természettel…

Virágzó vidékért

Helyi kézműves termékek, tájértékek, tegyünk a vidékért…

Magosfa kiadványok

Terepi határozók, pedagógus kiadványok, ökoturisztikai kiadványok…

SZJA 1%-ot a Magosfának 2013-ban is!

Szeretnél jókedvűen, érdeklődve tanuló gyerekeket látni? Szeretnéd, hogy a felnövekvő generációk környezettudatosan gondolkozzanak, éljenek? Támogasd környezeti nevelési munkánkat a Kismagos Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Központban!

Az oktatóközpont a színvonalas terepi környezeti nevelés és ökoturizmus helyszíne lehet. Hogy igazán jól működhessen, szeretnénk idén erdei játszóteret kialakítani a gyermekeknek, leburkolni térkővel a sáros területeket és környezetkímélő faelgázosító kazánt beszerezni.
Szeretnéd, ha a tavaly indult Csíkoshátú Vadmalac Természetfürkész Tábor egy igazán színvonalas és népes gyermektáborrá nőné ki magát, ahol a gyerekek felejthetetlen élményekkel gazdagodnak? Támogasd a Vadmalac tábort!
A Kismagos honlapja: http://kismagos.blogspot.hu/
 Szeretnéd, hogy idén, az Üstökösök Évében is közelebb hozhassuk a csillagokat? Támogasd nyilvános járdacsillagászati programunkat, hogy ingyenes távcsöves bemutatóink során minél többen átélhessék az égitestek megpillantásának csodáját!
Most a felajánlást könnyen megejtheted, és egy filléredbe sem kerül. Add az SZJA 1%-odat környezeti nevelési munkáinkra! Adószámunk: 18698714-1-13
Az 1 százalékos nyilatkozat csatolmányként szerepel. (A nyilatkozat még tavalyi, de a felső, kivágandó felét idén is tudod használni, hiszen az évről-évre változatlan. Az alsó részben szereplő dátumoktól tekints el!)
További általános háttér információ az SZJA-felajánlásról itt szerepel. Klikk az itt szóra. Ha kérdéseidre, problémáidra nem kapsz választ az anyagokból, akkor keress minket az elérhetőségeinken.
Amennyiben tudsz olyanról, aki nem rendelkezik az 1%-ról, úgy ajánld figyelmébe a Magosfát, küldd tovább neki a felhívást! Köszönjük! (2011-ben az adózók közel fele nem nyilatkozott a civil szervezeteknek felajánlható 1%-ról!)
Pár példa, hogy mire fordítottuk a 2012-es felajánlásokat, a Kismagos továbbfejlesztésén és a Csíkoshátú Vadmalac Természetfürkész Tábor megtartásán túl:
– Dunakanyar tájkertes projekt terepi munkáira: https://magosfa.hu/?q=hu/node/1369
– Csillagászati bemutatókra: https://magosfa.hu/?q=hu/node/1258
– Erdőtakarítási akcióra: https://magosfa.hu/?q=hu/node/1333
– Tájértékvédelmi kiadványra: https://magosfa.hu/?q=hu/node/1363
Köszönettel: Magosfások