KEHOP 5.4.1. pályázat

Kismagos

Erdei iskola, oktatóközpont és szállás a Börzsöny kapujában…

Környezeti nevelés

Természetfürkész programok óvodásoktól a pedagógusokig…

Ökoturizmus

Élménygazdag túrák összhangban a természettel…

Virágzó vidékért

Helyi kézműves termékek, tájértékek, tegyünk a vidékért…

Magosfa kiadványok

Terepi határozók, pedagógus kiadványok, ökoturisztikai kiadványok…

Kismagos erdei iskola felnőtteknek és gyerekeknek! Jelentkezz programjainkra, támogasd munkánkat!

Az erdei iskola és működésünk fenntartása, céljaink, tevékenységeink továbbvitele óriási kihívást jelent. De eltökéltek vagyunk, és hiszünk abban, hogy programjainkon, ismeretterjesztő tevékenységeinken, környezet-és természetvédelmi akcióinkon keresztül sok gyermek és felnőtt szemléletére jó hatással vagyunk. Kérünk, támogasd és segítsd munkánkat Te is! Fogadd szeretettel a Magosfa Alapítvány 2017. évi programajánlóját, amely egyben támogatáskérő levél is!

Erdőlakók, tündéri lények a patakban és gyermekmosolyok…Dia1

Játékos természetismereti, környezetvédelmi programjaink NEM CSAK gyerekeknek szólnak. Az erdei iskola NEM CSAK a gyermekeké! Nagy tapasztalattal rendelkezünk a felnőtt programok terén is, amit átfogó és sokoldalú csapatépítő nap, napok keretében kínálunk. Tekintsd meg ajánlatunkat!
Gyerekeknek szóló programjainkhoz szívesen vesszük adományodat. Idén a rászoruló, hátrányos helyzetű iskolákat, osztályokat, gyermekeket szeretnénk programokkal megajándékozni.

Azzal is sokat segítesz, ha terjeszted a Kismagos erdei iskola és a Magosfa Alapítvány hírét, illetve minél több mindenkihez eljuttatod a csatolt kis, színes programismertetőt, adománykérőt!

Köszönjük:
A Magosfa Csapata

Dia2

Dia3

Dia4

Dia5