KEHOP 5.4.1. pályázat

Kismagos

Erdei iskola, oktatóközpont és szállás a Börzsöny kapujában…

Környezeti nevelés

Természetfürkész programok óvodásoktól a pedagógusokig…

Ökoturizmus

Élménygazdag túrák összhangban a természettel…

Virágzó vidékért

Helyi kézműves termékek, tájértékek, tegyünk a vidékért…

Magosfa kiadványok

Terepi határozók, pedagógus kiadványok, ökoturisztikai kiadványok…

Energiatudatossági stand a Nagymarosi Borünnepen – sajtóanyag

Az Ipolymente-Börzsöny Natúrpark Egyesület “Fogjuk meg az energiát! – energiatudatossági szemléletformáló programsorozat a Dunakanyar lakosságáért” c. pályázati projekt keretében, partnerszervezetével, a Magosfa Alapítvánnyal közösen több tevékenységet is végez, így energiatudatossági, klímavédelmi standdal jelenik meg a nagymarosi Borünnepen, 2021. augusztus 20-án.

Az Ipolymente-Börzsöny Natúrpark Egyesület az Innovációs és Technológiai Minisztérium Környezeti és Energiahatékonysági Operatív programokért Felelős Államtitkársága KEHOP 5.4.1. Szemléletformálási programok című pályázati kiírása keretében Európai Uniós támogatást nyert el. A pályázat végrehajtásában a Magosfa Alapítvány is részt vesz, mint pályázati partnerszervezet.

Projektünk célja, hogy a Dunakanyarban és környékén élőket segítsük energiatakarékosabb életforma kialakításában. Így többek között 5 térségi rendezvényen, fesztiválon jelenünk meg interaktív standdal, gyerekfoglalkozásokat tartunk szintén 5 térségi rendezvényen, Magvető kampányt folytatunk közösségi médiumokban, valamint projekt aloldalt állítunk fel és folyamatosan frissítünk energiatudatossági praktikákkal, tanácsokkal, projektinformációkkal.

A projekt keretében energiatudatossági standdal jelenünk meg a nagymarosi Borünnepen, 2021. augusztus 20-án. Standunkon információs anyagokkal, interaktív játékokkal, így például kvízfeladatokkal (totóval) és szolár energiával működő praktikus eszközökkel és játékokkal várjuk a látogatókat.

További információ: Kelemen Zoltán, ipoly.natur(kukac)gmail(pont)com és 06 20 984 3946

KEHOP pályázat logó - Széchenyi 2020
KEHOP pályázat logó – Széchenyi 2020