KEHOP 5.4.1. pályázat

Kismagos

Erdei iskola, oktatóközpont és szállás a Börzsöny kapujában…

Környezeti nevelés

Természetfürkész programok óvodásoktól a pedagógusokig…

Ökoturizmus

Élménygazdag túrák összhangban a természettel…

Virágzó vidékért

Helyi kézműves termékek, tájértékek, tegyünk a vidékért…

Magosfa kiadványok

Terepi határozók, pedagógus kiadványok, ökoturisztikai kiadványok…

1% – Támogasd a Magosfát 2014-ben is!

adoja_1_szazalekaval_tamogassa_a_Magosfa-t

Segítsd Alapítványunk küldetését a 2014-es évben! Lendítsük előre a gyermekek környezeti nevelésével a jövő generációjának környezettudatos gondolkodását! Támogasd adód 1%-val az alábbi tervek megvalósítását:

ADÓSZÁMUNK: 18698714-1-13

Magosfa_01 NFC

Mélyítsük el idős-gyerek programjainkat! Társadalmunkban a fiatal és idős generáció elszakadtak egymástól. Szemléletformáló programjaink során iskolások és nyugdíjasok együttes környezeti nevelésével segítjük a korosztályok közötti tapasztalatcserét és tanítjuk a fenntarthatóság gyakorlati fogásait.

DSCN2251 kicsi

Tegyünk természetünk védelméért erdőtakarítási akcióink során! A börzsönyligeti erdők vadjai hálásan várják a tiszta és szemétmentes erdőt.

Új játékokat a Kismagosba! A Kismagosban elkészülő játszótér szerves részeként a korábbról örökölt játékokat, hintaágyakat is fel szeretnénk újítani – az iskolás gyermekek hálásan vennék birtokba…

csillagászati bemutató

Hozzuk közelebb a csillagokat! Ez év tavaszán újra szeretnénk megrendezni nyilvános csillagászati bemutatónkat Vác főterén – ehhez is támogatásra van szükségünk. A bolygók, csillaghalmazok és galaxisok látványa feledhetetlen élmény és feltöltődés mindenkinek!

Most a felajánlást könnyen megejtheted, és egy filléredbe sem kerül. Add az SZJA 1%-odat környezeti nevelési munkáinkra! Adószámunk: 18698714-1-13

Az 1 százalékos nyilatkozat csatolmányként töltheted le. Ha további kérdéseid lennének az elküldéssel kapcsolatban, akkor keress minket az elérhetőségeinken.

Magosfa_1_szazalek_nyilatkozat

Amennyiben tudsz olyanról, aki nem rendelkezik az 1%-ról, úgy ajánld figyelmébe a Magosfát, küldd tovább neki a felhívást! Köszönjük! (2012-ben az adózók közel fele nem nyilatkozott a civil szervezeteknek felajánlható 1%-ról!).

2013-ban többek között az alábbi tevékenységekre fordítottuk a beérkezett felajánlásokat:

Hálásan köszönjük támogatásod!

A Magosfa Csapata