Csapatépítő programok

Programcsomagok cégeknek, szervezeteknek, baráti társaságoknak 2017-ben:

  1. „Szembe mersz szállni a mocsári banyapókkal, hogy kiszabadítsd a fogságba esett pelecsaládot?”

Fél napos program: 9-13-ig, vagy délután 13-17-ig.

Résztvevők száma: 10-40 főig.

Ára ebéddel, életmentő kávéval, nasival együtt: 9.000 Ft/fő

Tedd próbára ügyességedet és érj Te csapatoddal leggyorsabban az éhező kispelékhez!

A programon résztvevők térképet kapnak, amely a Kismagos környékén csapdába esett pelecsaládhoz vezet el, különböző útvonalakon. A csapatok feladata a pelecsalád kiszabadítása.

Az út során a bátorság és ügyesség határait feszegető kihívásokkal szembesülnek a résztvevők: pl. át kell kelni a vízi szörnyek mocsarán pusztán 2 palló segítségével; átmászni a mocsári banyapók hálóján úgy, hogy a mindig éhes és éber pókóriás ne vegyen észre!

Vigyázat! A végeredménynél az is számít, hogy a csapatodból hány fő ér célba! Ha van a csapatnak kétélet kártyája, egyetlen pókhálóba esett csapattagot még megmenthettek! A kétélet kártyát az elindulás előtti tudáspróba során nyerhetik meg a csapatok!

A résztvevők a program során több érzékszervre ható kapcsolatba kerülnek egy természetközeli hegyvidéki erdő életközösségével.

 

  1. „Az operaénekes feketerigó a vacsoraasztalon végezte. A nyomok a forráshoz vezetnek”

Fél napos, nappali nyomozó program: 9-13-ig, vagy délután 13-17-ig.

Résztvevők száma: 10-40 főig.

Ára ebéddel, életmentő kávéval, nasival együtt: 9.000 Ft/fő

Vajon ki volt a tettes a rejtélyes feketerigó-gyilkosságban? A program célja ennek kinyomozása. A résztvevőknek kevés idő áll rendelkezésére, hiszen a tettest utol kell érniük. Ehhez tutibiztos feladatmegosztás, gyorsaság, hatékonyság és a felszerelés előrelátó összerakása szükséges.

A résztvevők 2 csapatba szerveződnek: az egyik nyomozócsapat a rigó maradványait kell, hogy felkutassa, minél jobban dokumentálva a megtalálás körülményeit, a másik nyomozócsapat a környéken felbukkant más élőlények nyomait keresi. Ez a csapat azt is ki kell hogy derítse, milyen élőlényekhez tartoznak a nyomok. Mindkét feladathoz kiváló kombinációs készség, éles látás és némi természettudományos felkészülés szükséges. A nyomozócsapatok saját maguk rakják össze felszerelésüket egy lista alapján, amelyből mindösszesen 10-10 eszközt választhatnak. A két nyomozócsapat a játék végén, egy adott ponton találkozik és illeszti össze a kép mozaikkockáit. Ekkor derül fény arra is, hogy hol rejtőzik a tettes, és ha a résztvevők még nem futottak ki a rendelkezésre álló időből, nyakon is csíphetik.

A program járulékos célja a terepi természettudományos ismeretszerzés, az érzékszervek kihegyezése, érzékenyítés a természeti tájak kincsei iránt.

 

  1. „Amikor magába zár a végtelen rengeteg”

Fél napos, nappali túlélő program: 9-13-ig, vagy délután 13-17-ig.

Résztvevők száma: 10-40 főig.

Ára ebéddel, életmentő kávéval, nasival együtt: 9.000 Ft/fő

A program során a résztvevőknek minden képességüket be kell vetni annak érdekében, hogy sikeresen felkészüljenek az előttük álló egy hétre, amit egy ismeretlen erdőben kell eltölteniük (persze csak elméletben). A felkészülés során minden résztvevő egyetlen egy tárgyat választ a túlélőbőröndből, és egyetlen tulajdonságot húz a túlélőkalapból. Sok minden múlik a résztvevők saját döntésén, de a szerencsén is.

Ki tudja mi mindenre lesz szükség!? Az erdőben a résztvevők újabb és újabb meglepetésekkel, váratlan döntési helyzetekkel, problémákkal szembesülnek, amit meg kell oldani a rendelkezésre álló tárgyakkal és tulajdonságokkal.

Az egyes helyzetekre adott válaszokat, megoldásokat pontozzuk, és az összpontszám alapján a játék végén fényt derítünk arra is, hogy a csapat vajon tényleg túlélné-e az egy hetes erdei kalandot.

A program komoly természetismereti- és tájékozódás-fejlesztő céllal is indul, ezt segítik a résztvevők rendelkezésére álló eszközök is.

 

  1. „Kelj át a rettentő sötét rengetegen és fejtsd meg a csillagok üzenetét”

Éjszakai túlélő és csillagász csomag: 18-24-ig.

Résztvevők száma: 10-40 főig.

Ára vacsorával, szállással, reggelivel együtt: 17.000 Ft/fő

Ahhoz, hogy kiolvasd a csillagokból az erdő fáit gyógyító orvosság helyét, éjszaka kell átvágnod az rettentő nagy és sötét rengetegen. Van hozzá bátorságod, bízol társaidban?

A résztvevőknek el kell eltalálniuk a Varázsló csillagvizsgálójába, majd meg kell győzniük a mogorva és mindenben kételkedő öreget arról, hogy céljuk helyes és szükséges.

Az elindulás alapos előkészületeket és a feladatok körültekintő elosztását igényli. A résztvevők térképet kapnak kézhez, ami alapján meg kell találniuk egy régi kódex elveszett, töredékes, alig olvasható lapját is, amely a Varázsló szívéhez vezető egyetlen út leírását tartalmazza. De vigyázat! Már a kezdet sem oly egyszerű!

A program járulékos célja az, hogy a résztvevők rácsodálkozzanak a fény-és zajszennyezéstől mentes esti, éjszakai táj csodáira, illetve az is, hogy megszabaduljanak az éjszakai erdővel kapcsolatos esetleges félelmeiktől.

 

  1. „Expedíció az elvarázsolt erdőben”

Egész napos programcsomag: 9-17-ig.

Résztvevők száma: 10-40 főig.

Ára életmentő kávéval és nasival, (hideg) ebéddel, uzsonnával együtt: 17.000 Ft/fő.

Az expedíció célja a varázsbokor megtalálása. A különleges növényről mindösszesen egy rajz áll rendelkezésre, amelyet a csapatok nem vihetnek magukkal, hiszen egy féltve őrzött kódexben található, tehát minél gyorsabban és minél pontosabban le kell másolniuk (csakis rajzolva!).

Az expedíció során különleges kihívásokkal kerülnek szembe a résztvevők, ezért elengedhetetlen az egymás iránti feltétlen bizalom. Az elindulás előtt a csapatok bizalomerősítő feladatot kapnak. A varázsbokor felkutatása és a feladat megoldása előre gondolkodást és minden részletre odafigyelést igényel! A csapatoknak együtt kell felkészülniük!

A felkészülés részét képezi az elvarázsolt erdő elvarázsolt térképének rendberakása is, amely a csapattagoktól éles látást és együttműködést igényel. Amennyiben sikerült a térképet értelmezhetővé tenni, a csapatok nekivágnak a nagy feladatnak.

Az elvarázsolt erdőbe belépve sajnos sok minden összekeveredik: így a résztvevők nevei is, ami a csapattagok kommunikációját megnehezíti. A csapatok előrejutását az erdő elvarázsolt lényei minden eszközzel igyekeznek lassítani, ami különleges kihívások elé állítja a résztvevőket.

A varázsbokrot elsőként megtaláló csapat egyetlen levelet kell hogy szerezzen a bokorról, amelyet kétkedő és rosszindulatú varázslók bizottsága őriz. Innentől fogva nagyon sok múlik a csapattagok határozottságán, kiállásán, és minden kiejtett szón.

A hazafelé vezető úton nincs más hátra, mint vigyázni a levélre és megtalálni a komisz varázslat forrását. Ha sikerül, az erdő mentesül a varázslat alól és mindenki visszatalál önmagához.

A program járulékos célja egy kis növényismeret, a tájékozódási készségek fejlesztése és terepi tapasztalatok szerzése egy természetközeli erdőben.

 

  1. „Rejtelmes erdei kalandok”

Két napos csomag: 9-től másnap 17-ig.

Résztvevők száma: 10-40 főig.

Ára teljes ellátással (2 ebéd, 1 vacsora, 1 reggeli, kávé, nasi), szállással, 1 nappali program igénylésével: 22.000 Ft/fő.

1 éjszakai program igénylésével: 24.000 Ft/fő.

2 nappali, vagy 1 nappali és 1 éjszakai program igénylésével: 29.000 Ft/fő.

A két nap során igény szerint lehetőség van csapatépítő tréning tartására jól felszerelt oktatóépületünkben. A tréning szüneteiben bizalomerősítő, tulajdonságkereső, nevettető, logikai, problémamegoldó, ügyesség-próbáló, kreatív, bátorság-próbáló játéklehetőségeket kínálunk.

  1. „Még rejtelmesebb erdei kalandok”

Egész hétvégés programcsomag: péntek 15-től vasárnap 17-ig.

Résztvevők száma: 10-40 főig.

Ára teljes ellátással (2 ebéd, 2 vacsora, 2 reggeli, kávé, nasi), szállással, 1 nappali program igénylésével: 28.500 Ft/fő.

1 éjszakai program igénylésével: 31.000 Ft/fő.

2  nappali, vagy 1 nappali és 1 éjszakai program igénylésével: 36.000 Ft/fő.

3 db nappali, vagy 2 nappali és 1 éjszakai program igénylésével: 40.000 Ft/fő.

A két és fél nap során igény szerint lehetőség van csapatépítő tréning tartására jól felszerelt oktatóépületünkben. A tréning szüneteiben bizalomerősítő, tulajdonságkereső, nevettető, logikai, problémamegoldó, ügyesség-próbáló, kreatív, bátorság-próbáló játéklehetőségeket kínálunk.

 

Jelentkezz, érdeklődj itt:

kismagos@magosfa.hu

20 984 3946